LEVYT

 

  • HAYDN: Violin Concertos / Vähälä
  • SALLINEN: Chamber Music III - IV - V / Gothóni - Noras - Väyrynen
  • KAANAANMAA / Perko-Storgårds
  • VIVALDI: 4 Seasons / Kuusisto
  • BARTÓK - ROZSA: Divertimento - Dances - Concerto for Strings /Csaba
  • SCHNITTKE: Concertos / Gothóni - Lubotski
  • TŠAIKOVSKI - JANÁČEK: Souverir de Florence - Suite / Csaba
  • SIBELIUS: Works for Strings / Csaba
  • MENDELSSOHN - HAYDN: Concertos for Violin & Piano / Csaba - Gothóni

..ensiluokkaisen muusikkojoukon kanssa syntyy nautittavaa ja samanhenkistä yhteismusisointia. Vähälän viulismi on vivahteikasta, tunneherkkää ja soinnillisesti rikkeetöntä.

(YLE)

..CPO on julkaissut tango-vaikutteisen levyn joka antaa sävellyksellisen taidonnäytteen ja esittelee ilmiömäisen suomalaisen kamariorkesterin Virtuosi di Kuhmon.”

(discplus.ch)

”Jukka Perkon & Virtuosi Di Kuhmon Kaanaanmaa-albumi on myynyt Suomessa yli 15 000 kappaletta ja ylittänyt kultalevyrajan. Samalla Kaanaanmaa tekee historiaa ollen ensimmäinen kultalevyrajan ylittänyt kotimainen Blue Note -levytys.

Jukka Perko jatkoi suomalaisten juurien luotaamista 18.11.2002 julkaistulla levyllään”Kaanaanmaa. Levyllä Perko esittää kamariorkesteri Virtuosi Di Kuhmon solistina ajattomia tulkintoja tunnetuista virsistä, joiden uudelleenversiointeja hän ehti miettiä useita vuosia.

(MTV3)

…tämä levytys on loistoluokkaa sekä soitoltaan että äänitykseltään. Nuori ja asiansa osaava kamariorkesteri Virtuosi di Kuhmo hoitaa osuutensa virtuoosisella otteella ja mielikuvituksella…” ”… tämän tasoisille levytyksille tulee aina olemaan tilaa.” ”Parhaita Vuodenaikojen levytyksiä vuosiin.

(ClassicCD)

Peter Csaban hienosti muotoiltu tulkinta tästä 1900-luvun jousiorkesteriklassikosta on varmaankin yksi parhaista tällä hetkellä saatavilla olevista (Bartók: Divertimento).”

(BBC Music Magazine)

…tarjoaa maailman ensilevytyksen ja kaksi erinomaista esitystä kahdesta tärkeästä Schnittken konsertosta.

(American Record Guide)

Tämä viehättävä ohjelma edustaa suomalaisten Virtuoosien huipputasoa, ja Peter Csaban johtama soitto on rytmisesti elävää ja läpikotaisin musikaalista. Yhtye on erinomainen ja sen soinnin kirjo on vaikuttava.

(The Strad)

hienoja esityksiä jousiorkesteriteoksista jotka kattavat 40 vuoden ajan Sibeliuksen pitkästä elämäntyöstä

(WCLV, Cleveland)

Upea levytys!” ”Vaikea päättää mistä tämän huomattavan levyn ylistämisen alkaisi

(In Tune Monthly)